Nucile bune pot fi deosebite de cele seci sau stricate prin introducerea lor într-un vas cu apa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Nucile bune pot fi deosebite de cele seci sau stricate prin introducerea lor într-un vas cu apa
Dulceata nu se zahariseste daca în timpul fierberii se spumeaza, se sterg marginile vasului cu o carpa muiata în apa rece (...)
Denumirea stiintifica a cartofului albastru sau violet este Solanum andigenum (...)
In orice aluat de prajitura care se prepara din mai multe oua, unul dintre ele poate fi inlocuit cu 1 lingura de smantana, de lapte, sau sifon (...)
Cel mai mare preparat pe care il poti gasi vreodata într-un meniu este… camila la rotisor (...)
Zarzavaturile vestede se improspateaza daca se tin în apa rece cu 1 lingurita de otet (...)