Imediat ce ai preparat sosul pentru friptura, e bine sa-i ungi suprafata fierbinte cu o bucatica de unt, infipta în furculita
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Imediat ce ai preparat sosul pentru friptura, e bine sa-i ungi suprafata fierbinte cu o bucatica de unt, infipta în furculita
Ouale fierbinti, fierte tari, nu se mai lipesc la taiat de lama cutitului, daca inainte de folosire, acesta se inmoaie în apa fierbinte (...)
Patrunjelul este otravitor pentru pasarile de casa (...)
Carnea la gratar nu se sareaza, dar se pune sare pe gratarul curat, incins bine (...)
Martipanul nu este doar un produs decorativ, ci și un energizant natural al organismului, util persoanelor care depun efort fizic sau psihic prelungit (...)
Locuitorii Damascului au voie sa manance carne de caine, pisica și magar pentru a nu muri de foame, intrucat nu-si mai pot procura alimente din cauza razboiului civil (...)
Nu trebuie sa prajiti sau sa caliti niciodata conopida în ulei incins, ea se intareste (...)