Parmigiano-reggiano este considerata a fi una dintre cele mai bune branzeturi din lume, fiind totodata și una cu cele mai variate intrebuintari
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Parmigiano-reggiano este considerata a fi una dintre cele mai bune branzeturi din lume, fiind totodata și una cu cele mai variate intrebuintari
Otetul și sarea ajuta ca ouale sa ramana intregi atunci cand se fierb (...)
Mai mult de 70% din suprafata globului este acoperita de apa, insa pestele unul dintre cele mai bogate alimente în proteine nu intra în ratia alimentara a omului decat în proportie de 1% (...)
Untul ranced devine comestibil daca il punem într-o oala și turnam peste el lapte dulce, il frecam catva timp cu o lingura de lemn, apoi stoarcem laptele și clatim în doua ape untul, devine ca proaspat (...)
Budincile, musacaua, pilaful de orez se incalzesc intotdeauna în baie de aburi (...)
Piureul de cartofi, atunci cand este pregatit nu i se pune laptele rece (...)
Ouale se pot pastra timp indelungat în bune conditii daca li se unge coaja cu albus de ou (...)