Jeleurile și dulceturile facute în casa sunt mai bine legate daca jumatate din cantitatea de zahar se incorporeaza la urma, aproape de sfarsitul fiertului
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Jeleurile și dulceturile facute în casa sunt mai bine legate daca jumatate din cantitatea de zahar se incorporeaza la urma, aproape de sfarsitul fiertului
Pentru a ramaneproaspat și aromat, patrunjelul verde nu trebuie tinut într-un borcan cu apa, ci intre doua farfurii adanci (...)
Nucile vor fi decorticate foarte usor, fara sa fi zdrobite, daca le lasam la inmuiat peste noapte în apa indulcita (...)
Exista zone unde cuiburile de pasare sunt utilizate în prepararea supei sau a unui desert (...)
Daca vreti o carne mai frageda și mai gustoasa atunci, inainte de a o gati aceasta se marineaza cu zeama de lamaie (...)
Orezul isi va pastra culoarea alba și boabele nu se vor lipi intre ele daca în apa de fiert se pune o lingura de suc de lamaie (...)
Papaya se mananca tot ca un avocado, cu lingura (...)