Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-17301


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


double rainbow

Jeleurile și dulceturile facute în casa sunt mai bine legate daca jumatate din cantitatea de zahar se incorporeaza la urma, aproape de sfarsitul fiertului

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • love

    Bucătărie-20350

    Pentru a ramaneproaspat și aromat, patrunjelul verde nu trebuie tinut într-un borcan cu apa, ci intre doua farfurii adanci (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • couple

    Bucătărie-16865

    Nucile vor fi decorticate foarte usor, fara sa fi zdrobite, daca le lasam la inmuiat peste noapte în apa indulcita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • locomotive

    Bucătărie-18485

    Exista zone unde cuiburile de pasare sunt utilizate în prepararea supei sau a unui desert (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie, Păsări
  • children

    Bucătărie-16483

    Daca vreti o carne mai frageda și mai gustoasa atunci, inainte de a o gati aceasta se marineaza cu zeama de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • checkmate

    Bucătărie-19221

    Orezul isi va pastra culoarea alba și boabele nu se vor lipi intre ele daca în apa de fiert se pune o lingura de suc de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • wild fig

    Bucătărie-28010

    Papaya se mananca tot ca un avocado, cu lingura (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi