Anasonul vine din Egipt, Mexic sau Spania și este extras din fructele de anason stelat, anasonul da un gust mai fin mancarurilor pe baza de ciperci și peste
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Anasonul vine din Egipt, Mexic sau Spania și este extras din fructele de anason stelat, anasonul da un gust mai fin mancarurilor pe baza de ciperci și peste
Maioneza devine mai spumoasa daca atunci cand este gata se pune o lingura de apa rece (...)
Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)
Francezii consuma anual peste 500 milioane de melci (...)
Daca fursecurile pe care le-ai facut au iesit prea tari, poti pune în cutia în care le pastrezi o felie de paine (...)
Vinetele vor capata un gust mai bun daca dupa ce le-ai tocat și nu ai pus inca uleiul, adaugi un galbenus de ou crud (...)
O lingurita de suc de lamaie adaugat în apa în care se spala orezul, il face mai alb și impiedica boabele sa se lipeasca intre ele la fiert (...)