Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-17154


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


chinese

Alimentul, dupa preparare, trebuie sa devina mai usor de digerat și sa aiba aspect și gust placut

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • myanmar

    Bucătărie-22342

    Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3% (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • chinese

    Bucătărie-17589

    Sosul de la fripturi devine cu mult mai gustos daca puneti în el o felie de mar și mult mai parfumat daca la urma adaugati un fir de praf de cafea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sandstone

    Bucătărie-17974

    O delicatesa, în Japonia, este carnea de cal cruda, denumita “basashi” (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-14964

    Desi martipanul este folosit în mai toate bucatariile lumii decoreand deserturi dintre cele mai diverse, în trecut, era folosita doar pentru imbracarea torturilor și prepararea deserturilor rafinate ale persoanelor de rang nobiliar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • people

    Bucătărie-24465

    Untul pentru prajituri, care urmeaza sa fie frecat spuma, trebuie mai intai taiat bucatele și pus într-un castron introdus pentru cateva minute în apa calda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • heartbreak

    Bucătărie-31409

    Rosiile moi devin iarasi tari daca sunt lasate vreme de 15 minute în apa rece, de la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Țări

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi