Incalzirea repetata a mancarii duce la pierderea vitaminelor
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Incalzirea repetata a mancarii duce la pierderea vitaminelor
Maioneza poate fi pastrata mai bine în borcane de sticla cu capac, tinute în frigider sau la gheata (...)
Nu trebuie sa puneti conservant în conserve caci le strica gustul (...)
Midiile au un continut moderat spre bogat de vitamina B12, Seleniu, Iod, proteine și Zinc și scazut în calorii și grasim (...)
La supele-creme, faina nu se prajeste, ci se amesteca în grasime și se toarna imediat în pireul de legume (...)
Pentru ouale fierte tari, trebuie asteaptat ca apa sa dea în clocot, apoi se pun în recipient și se lasa timp de 9 minute în apa fiarta, cu focul pornit (...)
Pentru a inmuia zaharul intarit în bucati, pur și simplu se adauga o felie de paine în pachet și se inchide punga cat mai bine (...)