Pestele se dezgheata cel mai bine în lapte
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pestele se dezgheata cel mai bine în lapte
Aluatul de cozonac devine deosebit de fraged daca puneti în el o lingura de otet (...)
Pentru a pastra cateva zile albusurile de ou, turnati deasupra cateva picaturi de apa (...)
Frunzele marunte de cimbru pot fi scoase mai usor de pe crengute cu o furculita și se folosesc în mancarurile cu carne și varza sau în supe aromatice și salate (...)
Maioneza se poate face cu mai putine oua daca în ea se adauga cateva cuburi de cartofi fierti, calzi și bine sfaramati (...)
Galustile de gris din supa devin mai pufoase și mai gustoase daca se pune în compozitie putin praf de copt (...)
Cascavalul windsor din Anglia are un spect rosu marmorat ce se asigura prin introducerea în reteta a vinului rosu (...)