Caisele se pot usca și în cuptor, dupa ce li se scot samburii, intinse pe un tifon, cu spatii intre ele, cu partea taiata în jos
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Caisele se pot usca și în cuptor, dupa ce li se scot samburii, intinse pe un tifon, cu spatii intre ele, cu partea taiata în jos
Perele care se coc dupa ce sunt culese sunt mai gustoase decat cele care sunt lasate în copac pana la coacere (...)
Fructele exotice atat de bogate în vitamine se inmoaie în cateva zile, pentru a evita acest lucru e bine sa le puneti într-un cos cu mere (...)
Stiuletii de porumb fraged fiert pot fi utilizati în salate (...)
Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou (...)
Este bine sa faceti clatite și grasimea din tigaie se aprinde (...)
Pentru a fi mai gustoasa carnea tocata se adauga în ea ceapa proaspata taiata marunt, ceapa calita și cartof crud ras (...)