Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-16879


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fantasy

Caisele se pot usca și în cuptor, dupa ce li se scot samburii, intinse pe un tifon, cu spatii intre ele, cu partea taiata în jos

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • galaxy

    Bucătărie-20618

    Perele care se coc dupa ce sunt culese sunt mai gustoase decat cele care sunt lasate în copac pana la coacere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • drawing

    Bucătărie-17371

    Fructele exotice atat de bogate în vitamine se inmoaie în cateva zile, pentru a evita acest lucru e bine sa le puneti într-un cos cu mere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • human

    Bucătărie-26459

    Stiuletii de porumb fraged fiert pot fi utilizati în salate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • love

    Bucătărie-20349

    Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hourglass

    Bucătărie-26481

    Este bine sa faceti clatite și grasimea din tigaie se aprinde (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • water

    Bucătărie-15659

    Pentru a fi mai gustoasa carnea tocata se adauga în ea ceapa proaspata taiata marunt, ceapa calita și cartof crud ras (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi