Gemurile și dulceturile nu se mai inchid la culoare daca în timpul fierberii adaugati pastile cu vitamina C aproximativ 500 mg/ 0,5 litrii de compozitie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Gemurile și dulceturile nu se mai inchid la culoare daca în timpul fierberii adaugati pastile cu vitamina C aproximativ 500 mg/ 0,5 litrii de compozitie
Pacha provine din Iraq și este gatita din cap de oaie intact (...)
Cascavalul Mascarpone din Italia este un sortiment vechi, datand din secolul al XVI-lea (...)
Martipanul nu este doar o simpla pasta de zahar, colorata și modelata dupa inspiratia și bunul plac al bucatarilor (...)
Maioneza se poate face cu mai putine oua daca în ea se adauga cateva cuburi de cartofi fierti, calzi și bine sfaramati (...)
Pentru un orez pufos, alb, se adauga o lingurita de suc de lamaie la litru de apa (...)
Branza se desareaza usor daca se pune în apa, impachetata în hartie alba (...)