Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-16817


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


system

In salata de morcovi cruzi se pune o lingura de ulei de masline sau de floarea-soarelui

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • season

    Bucătărie-28582

    Pentru ca ardeii sa-si pastreze culoarea și dupa preparare, li se adauga putina zeama de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sunset

    Bucătărie-20683

    Sosul rezultat din tava în care s-a facut friptura se strecoara, se adauga putina apa, bulion (pasta de rosii), eventual putin vin, condimente, se mai lasa sa clocotesca putin, se poate pune și 1 lingura de zahar, pentru un aspect stralucitor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-30598

    Piureul de cartofi dobandeste un gust excelent daca atunci cand e gata, adaugati în el 2-3 linguri de frisca (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • write

    Bucătărie-22891

    Pentru a-si pastra culoarea verde, fasolea pastai și mazarea verde se fierb în vase cu capac, adaugandu-se în apa un varf de cutit de bicarbonat de sodiu (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-17382

    Cascavalul Stilton din Anglia a fost produs pentru prima oara în 1730 de catre Cooper Tornhill (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-29997

    Bulionul de rosii se adauga în mancare numai atunci cand legumele sau carnea sunt aproape fierte, astfel ele se “impietresc” (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi