Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii
Prima atestare istorica a ciocolatei dateaza cu aproximativ cu 1.500 de ani în urma, în padurea tropicala a Americii Centrale, acolo unde ploile tropicale se combina cu temperaturile inalte de pe tot parcursul anului și umiditatea, oferind climatul ideal pentru cultivarea arborelui din care se obtine ciocolata, arborele de cacao (...)
Otetul de orez este mult mai deschis la culoare decat alte tipuri de otet, plus ca gustul sau este și el mai bland (...)
Sucul de mere nu se amesteca cu lingura de metal, deoarece i se schimba culoarea (...)
Marul crud se potriveste de minune în salate cu telina, andive, morcovi, sfecla, varza și anghinare (...)
Ouale se pot pastra timp indelungat în bune conditii daca li se unge coaja cu albus de ou (...)