Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-16731


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


butterfly

Inainte de a aseza pe gratar bucati de ficat ori de rinichi de vita, este bine sa le tineti o ora în lapte dulce, nefiert

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • background

    Bucătărie-28838

    Pentru un gust deosebit al marinatei pentru carne reiese dîntr-un amestec de bere bruna sau blonda, sos de soia, sare și piper dupa gust (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • couple

    Bucătărie-26000

    Pentru a parjii ceva, puneti în tigaie mai intai o jumatate de varf de cutit de sare, uleiul nu va mai sari în stropi pe plita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • road

    Bucătărie-28871

    Pentru a nu se intari, ficatul nu trebuie sarat inainte de a fi prajit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photo

    Bucătărie-17954

    Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bread

    Bucătărie-30346

    Pentru un rasol consistent, e bine puneti carnea în vasul cu apa clocotita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • lobster nebula

    Bucătărie-26711

    Acidul fosforic este folosit ca acidifiant în unele bauturi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi