Pentru o buna pastrare a conservelor acasa, puteti conserva în locuri uscate și racoroase, iar conservele de sticla, neaparat într-un loc intunecos
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru o buna pastrare a conservelor acasa, puteti conserva în locuri uscate și racoroase, iar conservele de sticla, neaparat într-un loc intunecos
Daca fursecurile pe care le-ai facut au iesit prea tari, poti pune în cutia în care le pastrezi o felie de paine (...)
Daca sosul este prea deschis la culoare, se adauga 1 lingurita de zahar, putina faina, se rumenesc impreuna (...)
Pentru a incalzi mancarea, se adauga 1-2 linguri de supa, zeama de carne, sau apa (...)
Branzeturile merg foarte bine cu vin, pe cand cascavalul merge cu bere (...)
Daca puneti în sosul de rosii o lingurita de zahar și una de mustar. Va avea un gust excelent, va fi mai aromat. (...)
Ouale fierbinti, fierte tari, nu se mai lipesc la taiat de lama cutitului, daca inainte de folosire, acesta se inmoaie în apa fierbinte (...)