Otetul și sarea ajuta ca ouale sa ramana intregi atunci cand se fierb
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Otetul și sarea ajuta ca ouale sa ramana intregi atunci cand se fierb
Pentru o omleta usoara, pufoasa, se adauga putina apa în timp ce se bat (...)
Un kilogram de grasime pura contine 3.700 de calorii (...)
Lamaile trebuiesc oparite inainte de intrebuintare, deoarece dau mai mult suc (...)
Pastele fainoase nu se pun în supe de la inceput, lasate în ele o vreme indelungata, le schimba gustul, se umfla prea tare și devin neplacute la gust, pastele se fierb separat, în apa sarata, se strecoara, se limpezesc cu apa rece, apoi se adauga la supa și se lasa sa mai dea într-un clocot (...)
Prajiturile sunt mult mai gustoase daca tava în care le coacem se unge cu unt (...)
Pentru a obtine o friptura suculenta, trebuie sa impachetati carnea în aluat de foietaj inainte de a o introduce în cuptor (...)