Pentru a pastra cateva zile albusurile de ou, turnati deasupra cateva picaturi de apa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a pastra cateva zile albusurile de ou, turnati deasupra cateva picaturi de apa
Supele-crerne pregaraite cu unt sunt mult superioare celor preparate cu margarina (...)
Guma de xantan este o polizaharida naturala obtinuta prin fermentarea glucozei cu ajutorul bacteriei Xanthomonas campestris (...)
Va puteti bucura de gustul de Tequila fara betie sau mahmureala de a doua zi (...)
Inventia pentru pizza asa cum o stim noi ii apartine unui italian pe nume Raffaele Esposito, care a inventat pizza în 1889, în Napoli, cu ocazia vizitei regelui Umberto I și a reginei Margherita (...)
In Malawi, unde mustele sunt numeroase, acestea sunt prinse într-o plasa, zdrobite într-o tigaie și apoi prajite ca o clatita (...)
Porumbul fiert este mai gustos daca în apa în care fierbe se adauga putin lapte (100 ml.) și o lingura de zahar (...)