Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-16177


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


clock

La pelteaua de capsuni, cirese, caise, se adauga putina zeama de mere, pentru a se lega mai bine

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • bread

    Bucătărie-23821

    Puteti prepara garnitura o data cu friptura daca imbracati friptura cruda cu fasii de cartofi fierti și dati pe razatoare, presarati usor pe toata suprafata carnii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • barbed wire

    Bucătărie-15159

    Friptura de pasare (gaina, rata, curcan) facuta la cuptor devine foarte crocanta daca în timpul friptului se unge mereu cu bere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări
  • fantasy

    Bucătărie-21670

    Carnatii proaspeti nu crapa la prajit daca ii cufundati mai inainte în apa clocotita și ii tavaliti prin faina (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-23056

    Merele se vor curata mai usor de coaja daca le tineti inainte un minut în apa fiarta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • cosmos

    Bucătărie-18876

    Pepenii verzi se pot pastra în stare proaspata daca sunt introdusi în var stins (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • horse shoe

    Bucătărie-17345

    Grisul se pastreaza în loc uscat, se aeriseste periodic, se cerne daca are cocoloase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi