Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-16046


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


woman

Carnea proaspata se pastreaza în frigider 2 zile, cea fiarta sau fripta, 3-4 zile, carnea macinata, carnatii proaspeti și pestele proaspat se pastreaza în frigider timp de 24 de ore iar sunca și salamul taiat, 5-6 zile

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • old books

    Bucătărie-16937

    Clatitele devin mai pufoase daca în loc de apa, în aluat se pune apa minerala (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • children

    Bucătărie-19963

    Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • pair

    Bucătărie-21619

    Ouale cu coaja crapata se pot fierbe, daca le inveliti în folie de aluminiu (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bed

    Bucătărie-19579

    Pentru a feri fructele de putrezire în vasul în care stau, puneti printre ele doi-trei catei de usturoi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Câini
  • people

    Bucătărie-26640

    Continutul conservelor din carne, pateul, se scoate mai usor, intreg, daca se pune conserva sub un jet de apa calda, se deschide, iar continutul se taie felii cu un cutit udat cu apa calda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • clock

    Bucătărie-16177

    La pelteaua de capsuni, cirese, caise, se adauga putina zeama de mere, pentru a se lega mai bine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi