Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit
Casu marzu este un fel de branza populara din Sardinia, Italia (...)
Bananele contin prebiotice, bacterii benefice care regleaza tranzitul intestinal, previn balonarea și constipatia, incetinesc absorbtia caloriilor și intensifica arderea celulelor adipoase (...)
Salata de cruditati se serveste imediat ce a fost preparata (...)
Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii (...)
Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea (...)
La garnisirea preparatelor puteti folosi coaja de lamaie insiropata (...)