Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-15963


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


owl

Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • season

    Bucătărie-20027

    Casu marzu este un fel de branza populara din Sardinia, Italia (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Insecte
  • double rainbow

    Bucătărie-17736

    Bananele contin prebiotice, bacterii benefice care regleaza tranzitul intestinal, previn balonarea și constipatia, incetinesc absorbtia caloriilor și intensifica arderea celulelor adipoase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • girls

    Bucătărie-25422

    Salata de cruditati se serveste imediat ce a fost preparata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • drawing

    Bucătărie-16791

    Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bed

    Bucătărie-27554

    Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-28243

    La garnisirea preparatelor puteti folosi coaja de lamaie insiropata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi