Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-15958


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


forest

Ceapa pentru iarna se pastreaza în doua feluri, daca e mai putina, e suficient sa o atarnati în camara, la aer uscat și caldura, sub forma de funie, într-un cui, daca e mai multa, folositi lazi de scanduri sau cutii de carton, pe fundul carora asterneti un strat de paie, apoi puneti ceapa, apoi iar paie, și tot asa

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • lobster nebula

    Bucătărie-19461

    Frunzele de coriandru trebuie folosite doar proaspete pentru ca isi pierd aroma atunci cand sunt uscate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hooded man

    Bucătărie-28379

    Carnea de porc se fragezeste cu o 1 lingurita condimente, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita suc de usturoi, 2 lingurite de mustar, 200 ml de vin alb, 1 pahar de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • drawing

    Bucătărie-28246

    Exista zone pe glob unde creierul de maimuta este considerat delicatesa, consumandu-se chiar crud în unele parti ale Chinei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-26100

    Cozonacii care s-au intarit devin iarasi proaspeti daca se invelesc într-o folie de aluminiu și se baga 20 de minute la cuptor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-31013

    Se pune putina sare în tigaie inainte de a pune la fript carnea și grasimea ramane acolo, nu va mai sari pe pereti sau pe noi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-17382

    Cascavalul Stilton din Anglia a fost produs pentru prima oara în 1730 de catre Cooper Tornhill (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi