Carnea de vita se fragezeste cu o lingurita cu varf de condimente, una de mustar, 1 lingurita boia de ardei, dulce, 1 pahar de ulei
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea de vita se fragezeste cu o lingurita cu varf de condimente, una de mustar, 1 lingurita boia de ardei, dulce, 1 pahar de ulei
In Taiwan, un restaurant inedit are peretii acoperiti cu faianta și ceramica pictata, pentru a reproduce cat mai fidel senzatia de confort pe care fiecare o resimte atunci cand intra în baie, iar în Thailanda, dupa ospat, ti se ofera drept cadou un prezervativ. (...)
Zaharul, faina, orezul, au proprietatea de a “imprumuta” mirosurile altor produse (...)
Patrunjelul verde, tocat marunt, amestecat cu ulei, sare și cateva picaturi de lamaie, se pune într-un borcan mic, legat la gura pentru ca aromele sa nu se evapore, un sandvici cu unt, garnisit cu o lingurita din acest amestec, are gust placut și va asigura toate vitaminele de care aveti nevoie peste zi (...)
Mazarea, fasolea verde, alte legume proaspete, se pastreaza în frigider 4-7 zile (...)
Nucile uscate pot fi transformate în nuci proaspete daca le introduceti într-un borcan cu apa, în care ati dizolvat o lingura de sare, dupa 5-6 zile se pot consuma, sunt ca atunci cand le culegeti din pom (...)
Uleiul de orez este foarte folosit în bucatariile asiatice deoarece este potrivit pentru prajitul la temperaturi inalte (...)