Pastele fainoase nu se prind de fundul vasului daca în timpul fierberii se adauga putina sare
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pastele fainoase nu se prind de fundul vasului daca în timpul fierberii se adauga putina sare
Desi martipanul este folosit în mai toate bucatariile lumii decoreand deserturi dintre cele mai diverse, în trecut, era folosita doar pentru imbracarea torturilor și prepararea deserturilor rafinate ale persoanelor de rang nobiliar (...)
Pentru a obtine o cantitate mai mare de zeama, lamaile trebuie lasate la temperature camerei, iar inainte de a fi stoarse, acestea se vor rula pe o suprafata tare de cateva ori, apasandu-le usor (...)
Condimentele ca: scortisoara, cuisoarrele, piperul, cimbrul, foile de dafin etc, se pastreaza separat, în cutii bine inchise, fiecare separat (...)
Mentinerea prospetimii untului se poate face daca este pus într-o punga de plastic cu fermoar inainte de a fi introdus la frigider (...)
La legumele uscate sarea se pune dupa ce a plesnit pojghita (...)
Zarzavaturile vestede se improspateaza daca se tin în apa rece cu 1 lingurita de otet (...)