Galbenusurile pentru dres se freaca mai intii cu sare și apa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Galbenusurile pentru dres se freaca mai intii cu sare și apa
Branza Pecorino din Italia a fost realizata pentru prima data acum 2000 de ani, într-un sat de langa Roma (...)
Exista mai multe feluri de ulei: ulei de floarea soarelui, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de dovleac, ulei de canepa, ulei de masline, ulei de nuci, ulei de migdale, ulei de avogado, ulei de alune, ulei de arahide sau ulei de susan (...)
Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)
Pentru a-si pastra culoarea verde, fasolea pastai și mazarea verde se fierb în vase cu capac, adaugandu-se în apa un varf de cutit de bicarbonat de sodiu (...)
Pestele care are miros neplacut se pune la fiert un minut sau doua, într-o cantitate mare de apa cu cateva linguri de otet și putina sare, apoi se scoate și se prepara (...)
Una dintre cele mai ciudate mancaruri din lume, dar o delicatesa în China și Thailanda, este supa de liliac (...)