Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-15630


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


books

Cozonacul se face pufos daca forma în care e bagat la cuptor se acopera cu o hartie de pegament unsa cu grasime, scoateti-o abia în ultimile 15 minute de copt

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • hooded man

    Bucătărie-30699

    Drojdia de bere ramane proaspata cateva saptamani daca o presam bine pe fundul unui pahar, pe care-l asezam rasturnat, cu gura în jos, pe o farfurie adanca, ce se tine la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sky

    Bucătărie-25305

    Este bine sa puneti o lingurita de unt și sare în apa în care fierbeti pastele fainoase, nu se va mai forma spuma, iar pastele nu se vor lipi de vas (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • dog

    Bucătărie-25143

    Pentru a nu se arde partea de sus a checului trebuie acoperit cu o foaie de hartie umeda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • checkmate

    Bucătărie-31401

    Aluatul trebuie framantat cat mai mult pentru a deveni pufos, iar coca trebuie sa nu se rupa în timp ce este framantata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wallpaper

    Bucătărie-31864

    Usturoiul negru fermentat, invelit în ciocolata amaruie, creste energia și are grija de metabolism (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Sănătate
  • art

    Bucătărie-17656

    Nucusoara este fructul nucului tamaios și provine din Indonezia și Sri Lanka , se pune în salate și mancaruri cu carne, nu folositi nucusoara mai veche de un an, pot aparea tot felul de micoze periculoase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi