Zeama în care au fiert legumele și care ramane de prisos nu se arunca, ci se intrebuinteaza la pregatirea sosurilor
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Zeama în care au fiert legumele și care ramane de prisos nu se arunca, ci se intrebuinteaza la pregatirea sosurilor
Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului (...)
Pentru ca uleiul sa nu rancezeasca, puneti un praf de sare în sticla inceputa (...)
De obicei, tartele de fructe se mananca cu furculita (...)
Exista mai multe feluri de ulei: ulei de floarea soarelui, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de dovleac, ulei de canepa, ulei de masline, ulei de nuci, ulei de migdale, ulei de avogado, ulei de alune, ulei de arahide sau ulei de susan (...)
Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata (...)
Pentru a nu se sterge vopseaua de pe oua se adauga doua lingurite de otet în vopsea (...)