Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-15204


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


still life

Zeama în care au fiert legumele și care ramane de prisos nu se arunca, ci se intrebuinteaza la pregatirea sosurilor

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • book

    Bucătărie-28244

    Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • triangles

    Bucătărie-30883

    Pentru ca uleiul sa nu rancezeasca, puneti un praf de sare în sticla inceputa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fiction

    Bucătărie-24880

    De obicei, tartele de fructe se mananca cu furculita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hand

    Bucătărie-27217

    Exista mai multe feluri de ulei: ulei de floarea soarelui, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de dovleac, ulei de canepa, ulei de masline, ulei de nuci, ulei de migdale, ulei de avogado, ulei de alune, ulei de arahide sau ulei de susan (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Flori
  • bread

    Bucătărie-20631

    Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • candle flame

    Bucătărie-20778

    Pentru a nu se sterge vopseaua de pe oua se adauga doua lingurite de otet în vopsea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi