Una dintre mancarurile preferate ale coreenilor este ciorba de caine, consumata în special în sezonul cald și recunoscuta pentru proprietatile sale curative: creste virilitatea, improspateaza tenul femeilor și taie setea din timpul verii
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Câini Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Una dintre mancarurile preferate ale coreenilor este ciorba de caine, consumata în special în sezonul cald și recunoscuta pentru proprietatile sale curative: creste virilitatea, improspateaza tenul femeilor și taie setea din timpul verii
Untul care se foloseste pentru ornarea unui preparat trebuie topit numai pe baia de aburi (...)
Viata verdeturilor este destul de scurta, iar pentru a le pastra cat mai mult timp trebuie spelate bine, sterse cu un prosop uscat, impaturate într-un servetel de hartie și abia apoi sa le puse la frigider (...)
Fructele uscate (prune, caise, piersici, mere și pere) se umfla mai repede dupa ce le-am pus în apa, la inmuiat, daca adaugam în ea o lingurita de drojdie de bere (...)
Dulceata se pastreaza mai bine și nu se zahariseste daca în timpul prepararii ei marginea vasului se va sterge cu o carpa curata, inmuiata în apa rece (...)
Inainte de a praji cartofii, este bine sa ii scurgi de apa și sa ii stergi cu un servet uscat (...)
Cascavalul Emmental din Elvetia a fost realizat pentru prima oara în localitatea Emmental, langa Berna, în anul 1293 cand principatele romane nu erau inca nici intemeiate (...)