Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-15159


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


barbed wire

Friptura de pasare (gaina, rata, curcan) facuta la cuptor devine foarte crocanta daca în timpul friptului se unge mereu cu bere

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • bread

    Bucătărie-20631

    Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • checkmate

    Bucătărie-31256

    Pentru a nu se lipi pestele de folia de aluminiu sau foaia pergament trebuie unsa cu ulei inainte de a impacheta pestele (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • season

    Bucătărie-21187

    Trufa are un gust dulceag și rafinat, fiind bogata în proteine și saruri minerale, azot, acizi organici, grasimi, hidrati de carbon și celuloza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • ship

    Bucătărie-18779

    Prin tehnicile culinare se urmareste profilaxia sau vindecarea diferitelor afectiuni, mai ales a bolilor care se datoreaza prepararii necorespunzatoare sau irationale a mancarii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Sănătate
  • the road

    Bucătărie-24818

    Branza telemea uscata isi recapata gustul daca este tinuta cateva ore în lapte caldut (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photo

    Bucătărie-17229

    Daca o supa sau o friptura este prea sarata se adauga cartofi cruzi taiati (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi