Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-14808


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


sky

La peltea nu se folosesc fructele fainoase, care se sfarama, deoarece iese zeama tulbure

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • woman

    Bucătărie-17642

    Budinca de orez va fi mai pufoasa daca în lapte veti adauga și doua linguri de gris (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-17745

    Ouale albe se coloreaza mai bine decat cele mai inchise la culoare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-30867

    Asa numitul cocktail din sange de cobra se afla pe lista alimentelor interzise în Asia, datorita reducerii semnificative a numarului de cobre, sangele acestora se gaseste în pe piata neagra din China și Vietnam, acolo unde este considerat drept un veritabil medicament universal (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Sănătate, Șerpi
  • triangles

    Bucătărie-24793

    Mai mult de 70% din suprafata globului este acoperita de apa, insa pestele unul dintre cele mai bogate alimente în proteine nu intra în ratia alimentara a omului decat în proportie de 1% (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-17222

    Laptele praf, amestecat cu putina sare fina și apoi cu apa fierbinte, are un gust identic cu laptele proaspat muls (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • swirls

    Bucătărie-22036

    Pentru a curata mai rapid nucile trebuie sa le lasati peste noapte în apa indulcita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi