La peltea nu se folosesc fructele fainoase, care se sfarama, deoarece iese zeama tulbure
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
La peltea nu se folosesc fructele fainoase, care se sfarama, deoarece iese zeama tulbure
Budinca de orez va fi mai pufoasa daca în lapte veti adauga și doua linguri de gris (...)
Ouale albe se coloreaza mai bine decat cele mai inchise la culoare (...)
Asa numitul cocktail din sange de cobra se afla pe lista alimentelor interzise în Asia, datorita reducerii semnificative a numarului de cobre, sangele acestora se gaseste în pe piata neagra din China și Vietnam, acolo unde este considerat drept un veritabil medicament universal (...)
Mai mult de 70% din suprafata globului este acoperita de apa, insa pestele unul dintre cele mai bogate alimente în proteine nu intra în ratia alimentara a omului decat în proportie de 1% (...)
Laptele praf, amestecat cu putina sare fina și apoi cu apa fierbinte, are un gust identic cu laptele proaspat muls (...)
Pentru a curata mai rapid nucile trebuie sa le lasati peste noapte în apa indulcita (...)