Vinul “respira” prin doagele butoaielor
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Băuturi Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Vinul “respira” prin doagele butoaielor
Dioxidul de sulf a fost folosit ca sterilizant și agent antimicrobian în procesul realizarii vinului inca de pe vremea romanilor (...)
In anul 1888 naturalistul John Lubbock a observat ca insectele care au baut prea mult alcool sunt de obicei carate “acasa” de insectele din acelasi stup (...)
In 1960 Coca-Cola Company a achizitionat Compania Minute Maid, adaugand o linie noua de sucuri (...)
Prima editie a festivalului Oktoberfest a avut loc la Munchen (Germania), în 1810 (...)
Cafeaua dobandeste o aroma grozava daca puneti în ibric și o bucatica de ciocolata (...)
Aroma secundara este data de compusii volatili produsi în cursul fermentatiei alcoolice (...)