Curiozități - Stiati Ca?! - Auto-Moto-23671


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


planets

Istoria logo-ului Ford este la fel de stufoasa ca cea a brandului

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Auto-Moto

  • fantasy

    Auto-Moto-27906

    Cea mai vanduta masina a tuturor timpurilor este o Toyota. Modelul Corolla a fost vandut în 32.5 milioane de exemplare, prima generatie fiind introdusa în 196In 2007, un nou Corolla era produs la fiecare 23.2 secunde (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Auto-Moto
  • galaxy

    Auto-Moto-20473

    Desi infatisarea leului de pe sigla Peugeot a fost schimbata de-a lungul timpului, acesta a ramas simbolul marcii frantuzesti. Leul Peugeot a primit modificari subtile de-a lungul anilor, care au implicat adaugarea unor umbre și crearea unui profil mai deosebit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Auto-Moto
  • wormhole

    Auto-Moto-28605

    Intre anii 1976 și 1980, modelele fabricate de Isuzu erau vandute sub sigla Opel pe unele piete, fara ca intre masinile fabricate de cele doua marci sa existe vreo legatura (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Auto-Moto
  • soul

    Auto-Moto-19827

    Enzo Ferrari avea o companie privata intitulata Auto Avio Costruzione, care a construit un model sport bazat pe componente Fiat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Auto-Moto
  • bed

    Auto-Moto-31759

    Odata formata compania cu numele sau, Henry Ford s-a retras un an mai tarziu din cauza divergentelor formate intre el și conducere. În 22 august 1902, acea companie si-a schimbat numele în Cadillac Automobile Company. Un an mai tarziu, Ford Motor Company era fondata de catre grupul Malcomson. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Auto-Moto
  • girls

    Auto-Moto-19912

    Dacia este obligata sa asigure piese de schimb pentru modelele sale pentru inca opt ani din data incheierii productiei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Auto-Moto

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi