Curiozități - Stiati Ca?! - Animale-31478

owl

Testoasele uriase de Galapagos (cu o greutate medie de doua sute de kilograme și o lungime de aproximativ un metru), date fiind dimensiunile impresionante, parcurg în jur de 300 metri/ora

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Animale

  • peacock feathers

    Animale-25390

    Furnica poate ridica pana la de 50 de ori greutatea proprie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Animale, Insecte
  • system

    Animale-29867

    Delfinii sunt mamifere marine, despre care se spune ca sunt fiinte extraordinar de inteligente și foarte atasate de om. Navigatorii sunt mereu martori la “joaca” delfinilor care inoata în apropierea navelor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Animale
  • ruin

    Animale-15878

    Quoll-ul cu coada patata, sau pisica tigru cum a fost odata cunoscuta, este al doilea ca marime dintre marsupialele carnivore care au mai supravietuit. Masurand pana la 130 cm lungime și 4 kg greutate, vaneaza sobolani, lenesi, marsupiale mici, reptile și insecte. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Animale, Insecte, Pisici
  • man

    Animale-17616

    Albina este o insecta remarcabila – nu au urechi, dar au un simt al mirosului excelent cu chimioreceptori în antene (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Animale, Insecte
  • soul

    Animale-15075

    Cele mai multe specii de rate sunt monogame pentru un sezon de reproducere, dar nu se imperecheaza cu un singur mascul pe perioada vietii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Animale, Sănătate
  • snowflake

    Animale-17275

    Gigantul lumii reptiliene din prezent este crocodilul de apa sarata care este de fapt și pradatorul suprem de-a lungul intinsului sau areal care ocupa Australia, Indonezia, Malaezia, Peninsula Indochina și coasta de est a Indiei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Animale, Apă, Natură, Oceane, Păsări, Râuri

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi