Ghicitori Amuzante - Ghicitori-3246

butterfly

Era odată o fată orfană, avea doar doi pisoi, doi cățeluși, trei papagali, o broască țestoasă și un hamster, care trebuia să nască 7 hamsteri. Ca să le cumpere hrană, trece prin pădure, câmp, pădure, câmp, pădure, câmp. A venit la magazin, dar nu a existat hrană acolo. Merge mai departe, pădure, câmp, pădure, câmp, pădure, câmp, pădure, câmp. Și cade în groapă. Dacă iese afară, tatăl moare. Dacă rămâne acolo, mama moare. Ce ar trebui să facă?

In aceasi categorie: Ghicitori Amuzante - Inteligente

  • piano

    Ghicitori-3165

    Ranim fara sa ne miscam, otravim fara sa atingem. Putem aduce atat minciuni, cat si adevar, nu suntem niciodata judecati dupa dimensiune. Cine suntem? (...)


    Ghicitori Amuzante: Copii, Inteligente
  • milky way

    Ghicitori-3222

    Care sunt cele 3 zile consecutive pe care poti sa le spui fara sa folosesti cuvintele luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica? (...)


    Ghicitori Amuzante: Capcană, Inteligente, Întrebări, Timpul
  • season

    Ghicitori-3207

    Un tren electric merge spre sud cu 80km/h si vantul bate dinspre Nord-Vest cu 10 km/h. In ce directie o ia fumul? (...)


    Ghicitori Amuzante: Capcană, Inteligente, Meserii, Tehnologie
  • snowfall

    Ghicitori-3209

    Sunt 3 camere in care esti obligat sa intri si sa alegi in care ai vrea sa supravietuiesti: Prima camera este plina cu criminali inarmati pana-n gat, a doua cu lei nemancati de 5 ani si a 3-a camera cu gaz toxic. In care alegi sa intri pentru a ramane in viata? (...)


    Ghicitori Amuzante: Inteligente, Logica
  • delicate arch

    Ghicitori-3217

    Un sofer de camion intra pe o strada cu sens unic si merge in directia gresita. El trece pe langa doua echipaje de politie, dar oamenii legii nu il opresc. De ce? (...)


    Ghicitori Amuzante: Capcană, Inteligente
  • lobster nebula

    Ghicitori-3221

    Soacrei nu-i placea ginerele si voia sa-l otraveasca. Ginerele era, insa, prudent si mereu manca doar ce manca si soacra sa. Odata, la cina, soacra a taiat o bucata de carne in jumatate, a mancat o parte, iar a doua i-a dat-o ginerelui, dupa care cel din urma a murit. Cum i-a reusit sa faca […] (...)


    Ghicitori Amuzante: Bucătarie, Capcană, Inteligente

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi