Ghicitori Amuzante - Ghicitori-3236

double rainbow

Două persoane se apropie de râu. Pe țărm există o singură barcă care poate rezista doar unui om. Ambii oameni au trecut pe malul opus. Cum?

In aceasi categorie: Ghicitori Amuzante - Inteligente

  • planet

    Ghicitori-2827

    Copacul meu are douăsprezece crengi În fiecare ramură câte patru cuiburi, În fiecare cuib câte şapte ouă, Ce reprezintă oare copacul meu? (...)


    Ghicitori Amuzante: Anotimpuri, Copii, Inteligente, Versuri
  • ship

    Ghicitori-2974

    Iubeste morcovii si varza si este foarte inteligent. Sare pe-aici si pe-acolo, prin paduri si prin campuri. Poate fi gri, alb si negru si ii spune…. (...)


    Ghicitori Amuzante: Animale, Copii, Inteligente
  • book

    Ghicitori-3100

    Uite ce urechi mari are! Nasul este si mai mare! Pe poteca merge agale, de ii sta un pom in cale, il rupe ca pe o floare. Ce sa fie oare? Elefantul. (...)


    Ghicitori Amuzante: Copii, Inteligente
  • helix nebula

    Ghicitori-3220

    Un manuscris a fost gasit in vechea piramida egipteana cu o suta de declaratii: „Exista o afirmatie gresita in acest manuscris.” „Exista doua afirmatii incorecte in acest manuscris.” „Exista trei afirmatii incorecte in acest manuscris.” „Exista o suta de afirmatii false in acest manuscris.” Cate dintre aceste afirmatii sunt adevarate? (...)


    Ghicitori Amuzante: Anotimpuri, Capcană, Inteligente
  • human

    Ghicitori-3259

    Hotelul are 7 etaje. Pe primelele patru au fost cazate persoane, pe fiecare ulterior – cu 2 mai multe decât pe precedentul. Pe ce etaj al hotelului este cel mai des numit liftul? (...)


    Ghicitori Amuzante: Capcană, Inteligente, Numere
  • fantasy

    Ghicitori-3251

    George Washington, Sherlock Holmes, William Shakespeare, Ludwig Van Beethoven, Napoleon Bonaparte, Nero – cine este „în plus” pe această listă? (...)


    Ghicitori Amuzante: Inteligente, Logica

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi