Ghicitori Amuzante - Ghicitori-3226

planets

Pot sa iti aduc lacrimi in ochi, pot invia mortii, pot sa te fac sa zambesti si pot intoarce timpul. Ma formez intr-o clipa dar pot dura o viata intreaga. Ce sunt?

In aceasi categorie: Ghicitori Amuzante - Inteligente

  • spring

    Ghicitori-3211

    Un melc ambitios urca in timpul zilei pe un copac 3 metri si aluneca noaptea 2 metri. Dupa cate zile va ajunge in varful copacului care are inaltimea de 10 metri? (...)


    Ghicitori Amuzante: Inteligente, Logica, Timpul
  • piano

    Ghicitori-3165

    Ranim fara sa ne miscam, otravim fara sa atingem. Putem aduce atat minciuni, cat si adevar, nu suntem niciodata judecati dupa dimensiune. Cine suntem? (...)


    Ghicitori Amuzante: Copii, Inteligente
  • ruin

    Ghicitori-2828

    Au plecat spre țări cu soare Pasarile călătoare, Căci la noi e frig și plouă, Vântul bate cu putere Frunzele-au căzut și ele. În cămară adunate Stau la sfat fructele coapte. Nu este greu de ghicit Ce anotimp a sosit? (...)


    Ghicitori Amuzante: Anotimpuri, Copii, Inteligente, Toamna, Versuri
  • handcuffs

    Ghicitori-2842

    Rănim fără să ne mișcăm, otrăvim fără să atingem. Putem aduce atât minciuni, cât și adevăr, nu suntem niciodată judecați după dimensiune. Cine suntem? (...)


    Ghicitori Amuzante: Inteligente
  • drops

    Ghicitori-2838

    Galben ca puful de pui Strălucește și e mare Agățat în cer de-un cui Pălărie rotitoare. Ziua-l vezi, iar noaptea nu-i Pe pământ e ca o floare. (...)


    Ghicitori Amuzante: Astronomie, Copii, Inteligente, Versuri
  • road

    Ghicitori-3206

    Alexandra s-a nascut pe data de 27 decembrie. Cu toate acestea, ziua ei de nastere este mereu vara. Cum este posibil acest lucru? (...)


    Ghicitori Amuzante: Capcană, Inteligente, Scule-Unelte

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi