Ghicitori Amuzante - Ghicitori-3209

snowfall

Sunt 3 camere in care esti obligat sa intri si sa alegi in care ai vrea sa supravietuiesti: Prima camera este plina cu criminali inarmati pana-n gat, a doua cu lei nemancati de 5 ani si a 3-a camera cu gaz toxic. In care alegi sa intri pentru a ramane in viata?

In aceasi categorie: Ghicitori Amuzante - Inteligente

  • book

    Ghicitori-3100

    Uite ce urechi mari are! Nasul este si mai mare! Pe poteca merge agale, de ii sta un pom in cale, il rupe ca pe o floare. Ce sa fie oare? Elefantul. (...)


    Ghicitori Amuzante: Copii, Inteligente
  • fantasy

    Ghicitori-2963

    Este o casa inghesuita cu o suta de surori mici. Si oricare dintre surori ar putea izbucni intr-o flacara. Chiar daca sunt subtiri, nu glumiti cu ele. (...)


    Ghicitori Amuzante: Copii, Inteligente, Obiecte
  • hands

    Ghicitori-3278

    Au venit oaspeții la tine, iar în frigider ai – o sticlă de limonadă, o sticlă cu suc de ananas și o sticlă cu apă minerală. Ce vei deschide mai întâi? (...)


    Ghicitori Amuzante: Capcană, Electro-Casnice, Inteligente
  • ship

    Ghicitori-2829

    Strâmbă-Lemne, supărat, În pădure a plecat copacii doboară, Şi totul răstoarnă, Drumurile troieneşte Ce-i stă-n cale risipeşte. Urlă și se învârtește Pe drumeți îi îngrozește. (...)


    Ghicitori Amuzante: Copii, Fenomene Naturale, Iarna, Inteligente, Om, Versuri
  • fantasy

    Ghicitori-3249

    Soțul i-a dat soției sale un inel și a spus: „Când voi muri, citește ce este scris pe el.” El a murit, ea a citit și s-a înviorat. Apoi, s-a simțit din nou tristă, a citit inscripția de pe inel și iarăși s-a înviorat. Ce era scris pe inel? (...)


    Ghicitori Amuzante: Inteligente
  • planet

    Ghicitori-3262

    Un satelit face o revoluție în jurul Pământului într-o oră și 40 de minute, iar altul – în 100 de minute. Cum poate fi așa? (...)


    Ghicitori Amuzante: Inteligente, Logica, Timpul

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi