Vasul în care se pregateste cozonacul trebuie sa fie cald
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Vasul în care se pregateste cozonacul trebuie sa fie cald
Daca fierbi varza acra în vase de aluminiu sau de fonta nesmaltuita, preparatul se oxideaza, se innegreste sau, în cel mai bun caz, isi schimba culoarea (...)
Cu cateva picaturi de lamaie adaugate în apa în care fierbe orezul, acesta devine alb ca zapada (...)
Aluatul trebuie framantat cat mai mult pentru a deveni pufos, iar coca trebuie sa nu se rupa în timp ce este framantata (...)
In bucatarie bicarbonatul de sodiu este substituent al prafului de copt (...)
Pentru ca ouale fierte sa se decojeasca usor, se trec prin apa rece, sau li se crapa coaja, apoi se pun în apa rece (...)
Daca se pune în cafeaua macinata un varf de cutit de sare și bautura pe care o vei prepara va fi cu mult mai gustoasa (...)