Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-31590


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


typewriter

Spuma de albus nu se lichefiaza daca punem în ea zaharul în doua reprize: una cand incepem batutul, cealalta la final

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • still life

    Bucătărie-24194

    Carnea la gratar nu se sareaza, dar se pune sare pe gratarul curat, incins bine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • old man

    Bucătărie-29962

    Berea poate fi utilizata și la prepararea legumelor inabusite, deoarece le ofera legumelor un gust deosebit, în special cartofilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lights

    Bucătărie-23192

    In bucatarie bicarbonatul de sodiu este substituent al prafului de copt (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • people

    Bucătărie-28090

    Daca din greseala s-a facut mancarea prea sarata, se poate “repara” daca se adauga putin otet de mere, zahar, sau se fierb 1-2 cartofi în mancare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-16492

    Pentru o buna pastrare a conservelor acasa, puteti conserva în locuri uscate și racoroase, iar conservele de sticla, neaparat într-un loc intunecos (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • horse shoe

    Bucătărie-26915

    Carnea de pasare se fragezeste cu o 1 lingura de alcool de 900, 1 lingura de condimente, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 pahar de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi