Prazul se conserva în nisip, ingropat pe jumatate, cu frunzele în sus, în lungul peretelui
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Prazul se conserva în nisip, ingropat pe jumatate, cu frunzele în sus, în lungul peretelui
Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie (...)
Busuiocul era considerat planta sfanta în India și folosit doar pentru ceremonii religioase (...)
Cuisoarele provin din estul Indiei și Madagascar , se folosesc la sosuri și prajituri (...)
Cotletul, ceafa de porc au aroma mai buna la friptura daca se ung cu mustar, se lasa la rece putin, iar în timpul prepararii se stropeste cu lapte (...)
Pentru ca uleiul sa nu rancezeasca, puneti un praf de sare în sticla inceputa (...)
Pestele care are miros neplacut se pune la fiert un minut sau doua, într-o cantitate mare de apa cu cateva linguri de otet și putina sare, apoi se scoate și se prepara (...)