Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-31495


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


helix nebula

Supele, sosurile au gust mai bun daca dupa ce au fost luate de pe foc, li se adauga putin unt

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • children

    Bucătărie-19963

    Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • the road

    Bucătărie-23658

    Maioneza va reusi fara nici un cusur daca toate ingredientele vor avea aceeasi temperatura (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • water

    Bucătărie-29724

    Busuiocul era considerat planta sfanta în India și folosit doar pentru ceremonii religioase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • smoke

    Bucătărie-29541

    Anghinarea foarte populara în bucataria italiana se gaseste într-o multitudine de varietati și forme: incepand cu plantele tinere, subtiri, care se gatesc și se consuma integral, și pana la anghinarea uriasa, globulara, pretuita pentru miezul sau carnos ce poate fi preparat în nenumarate feluri (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • wormhole

    Bucătărie-16135

    Daca inveliti o jumatate de lamaie într-un tifon, veti stoarce sucul acesteia fara samburi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • owl

    Bucătărie-17268

    Se spune ca berea ideala trebuie sa fie rece, amara și sa nu faca mai mult de doua degete de spuma. Dar ce ati spune despre o bere care se mananca intinsa pe paine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi