Supele, sosurile au gust mai bun daca dupa ce au fost luate de pe foc, li se adauga putin unt
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Supele, sosurile au gust mai bun daca dupa ce au fost luate de pe foc, li se adauga putin unt
Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza (...)
Maioneza va reusi fara nici un cusur daca toate ingredientele vor avea aceeasi temperatura (...)
Busuiocul era considerat planta sfanta în India și folosit doar pentru ceremonii religioase (...)
Anghinarea foarte populara în bucataria italiana se gaseste într-o multitudine de varietati și forme: incepand cu plantele tinere, subtiri, care se gatesc și se consuma integral, și pana la anghinarea uriasa, globulara, pretuita pentru miezul sau carnos ce poate fi preparat în nenumarate feluri (...)
Daca inveliti o jumatate de lamaie într-un tifon, veti stoarce sucul acesteia fara samburi (...)
Se spune ca berea ideala trebuie sa fie rece, amara și sa nu faca mai mult de doua degete de spuma. Dar ce ati spune despre o bere care se mananca intinsa pe paine (...)