Aluatul trebuie framantat cat mai mult pentru a deveni pufos, iar coca trebuie sa nu se rupa în timp ce este framantata
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Aluatul trebuie framantat cat mai mult pentru a deveni pufos, iar coca trebuie sa nu se rupa în timp ce este framantata
Pentru a evita “plansul cepei” trebuie curatata sub apa rece sau inghetata inainte de taiere (...)
Orezul are un gust deosebit daca inainte de a-l fierbe il clatiti în putina grasime sau în unt (...)
Ceapa pentru iarna se pastreaza în doua feluri, daca e mai putina, e suficient sa o atarnati în camara, la aer uscat și caldura, sub forma de funie, într-un cui, daca e mai multa, folositi lazi de scanduri sau cutii de carton, pe fundul carora asterneti un strat de paie, apoi puneti ceapa, apoi iar […] (...)
Strugurii fara seminte nu sunt o problema se mananca boaba cu boaba (...)
O lingurita de bicarbonat adaugat în apa în care fierbe puiul sau gaina va grabi procesul de fragezire al carnii (...)
Sfecla rosie se ingroapa în nisip, cu distanta intre bucati (...)