Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-31401


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


checkmate

Aluatul trebuie framantat cat mai mult pentru a deveni pufos, iar coca trebuie sa nu se rupa în timp ce este framantata

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • love

    Bucătărie-21074

    Pentru a evita “plansul cepei” trebuie curatata sub apa rece sau inghetata inainte de taiere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • clock

    Bucătărie-28647

    Orezul are un gust deosebit daca inainte de a-l fierbe il clatiti în putina grasime sau în unt (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • forest

    Bucătărie-15958

    Ceapa pentru iarna se pastreaza în doua feluri, daca e mai putina, e suficient sa o atarnati în camara, la aer uscat și caldura, sub forma de funie, într-un cui, daca e mai multa, folositi lazi de scanduri sau cutii de carton, pe fundul carora asterneti un strat de paie, apoi puneti ceapa, apoi iar […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • flame

    Bucătărie-25171

    Strugurii fara seminte nu sunt o problema se mananca boaba cu boaba (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • still life

    Bucătărie-21148

    O lingurita de bicarbonat adaugat în apa în care fierbe puiul sau gaina va grabi procesul de fragezire al carnii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • wallpaper

    Bucătărie-30704

    Sfecla rosie se ingroapa în nisip, cu distanta intre bucati (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi