Pentru ca uleiul sa nu rancezeasca, puneti un praf de sare în sticla inceputa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru ca uleiul sa nu rancezeasca, puneti un praf de sare în sticla inceputa
Blatul de tort prea uscat se tine inainte de insiropare într-un servet umed (...)
Este bine sa faceti clatite și grasimea din tigaie se aprinde (...)
In cazul castravetiilor acrii, acestia vor avea un gust mai picant daca în borcan se presara printre ei cateva cuisoare (...)
Exista un restaurant în Belgia care ofera o cina romantica la o inaltime de aproape 50 de metri, pentru suma de 1.000 de euro. Masa și scaunele sunt postate pe o macara, care urca dupa ce clientii si-au pus centurile de siguranta. Scaunele se pot roti pana la 180 de grade. (...)
Pentru a pastra cateva zile albusurile de ou, turnati deasupra cateva picaturi de apa (...)
Zeama de varza murata, atunci cand este folosita la acritul ciorbei, mai intai se fierbe separat într-un vas cu o ceapa, se spumeaza, abia apoi adaugandu-se la ciorba (...)