Bucataria italiana prezinta o delicatesa rara din Sardinia denumita Casu Marzu, branza de oaie infestata cu larve de Piophila
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Bucataria italiana prezinta o delicatesa rara din Sardinia denumita Casu Marzu, branza de oaie infestata cu larve de Piophila
Legumele proaspete isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt puse la fiert cand apa da în clocote mari (...)
In oala de fiert sub presiune nu se pregatesc compoturi de fructe, de mere în special, pentru ca spuma care se formeaza poate bloca spatiul de comunicare al vasului cu exteriorul și valva de siguranta se poate bloca (...)
Bananele tinute la frigider se innegresc repede și se inmoaie (...)
Frisca proaspata se bate bine daca se adauga un albus de ou (...)
Aluatul pentru tarte va fi mai fin și mai gustos daca adaugi în compozitie mar ras (...)
Maioneza va reusi fara nici un cusur daca toate ingredientele vor avea aceeasi temperatura (...)