Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-30839


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


death

Chiftelutele devin mai zemoase daca în carnea tocata se amesteca o lingurita de branza de vaci

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • people

    Bucătărie-28525

    Ciresele pot “scapa” de viermi daca sunt lasate în apa, fara codite (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-20427

    Merele și perele taiate felii, pregatite pentru compot isi pastreaza culoarea initiala daca imediat dupa curatire se introduc în apa cu otet, apoi se scot și se pun în alta apa la fiert, otetul nu influenteaza gustul compotului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • delicate arch

    Bucătărie-30767

    Nu trebuie sa aruncati niciodata ceaiul sau cafeaua din ceasca, ci varati-le în forma pentru cuburi de gheata din congelator (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sandstone

    Bucătărie-18699

    Impiedicarea intaririi și faramitarii zaharului brun se poate face daca acesta este pus într-o punga cu fermoar impreuna cu o felie de paine sau de mar și este introdus la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hand

    Bucătărie-27217

    Exista mai multe feluri de ulei: ulei de floarea soarelui, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de dovleac, ulei de canepa, ulei de masline, ulei de nuci, ulei de migdale, ulei de avogado, ulei de alune, ulei de arahide sau ulei de susan (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Flori
  • still life

    Bucătărie-15204

    Zeama în care au fiert legumele și care ramane de prisos nu se arunca, ci se intrebuinteaza la pregatirea sosurilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi