Pentru ca sa nu sara uleiul, untura sau untul din tigaie la prajit, se adauga putina sare
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru ca sa nu sara uleiul, untura sau untul din tigaie la prajit, se adauga putina sare
Daca puneti dulceata în borcane cu capacfiletat, asezati-le pe rafturile camarii cu gura în jos, veti preveni astfel formarea “florii” de mucegai (...)
Mierea de albine nu se mai lipeste de lingura daca inainte de folosire o inmuiati repede în ulei (...)
Capsunile folosite pentru decor trebuie stropite cu alcool sau coniac, ca sa-si mentina savoarea și culoarea (...)
Hakarl este un aliment gasit în general în Islanda care este obtinut prin eviscerarea unui rechin pelerin și fermentarea carnii (...)
Pastele fainoase nu se pun în supe de la inceput, lasate în ele o vreme indelungata, le schimba gustul, se umfla prea tare și devin neplacute la gust, pastele se fierb separat, în apa sarata, se strecoara, se limpezesc cu apa rece, apoi se adauga la supa și se lasa sa mai dea într-un clocot (...)
Supele-crerne pregaraite cu unt sunt mult superioare celor preparate cu margarina (...)