Inainte de a baga carnea de pasare la fript, ungeti-o cu un strat subtire de zahar praf, astfel friptura se va rumeni frumos și va deveni crocanta, gustul de zahar dispare la fript
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Păsări Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Inainte de a baga carnea de pasare la fript, ungeti-o cu un strat subtire de zahar praf, astfel friptura se va rumeni frumos și va deveni crocanta, gustul de zahar dispare la fript
Maioneza poate fi pastrata mai bine în borcane de sticla cu capac, tinute în frigider sau la gheata (...)
Serbetul este un desert compus în principal din piure de fructe inghetat, uneori și alcool, spre deosebire de inghetata, nu contine lapte (...)
Nu fierbeti niciodata laptele mai mult de trei minute, substantele hranitoare din el se distrug (...)
Escamoles este o mancare mexicana ce se prepara din oua de furnici negre gigantice Liometopum (...)
In localul din toaleta clientii sunt invitati sa se aseze pe scaune de toaleta reale, iar mancarea le este servita pe cazi mici sau alte scaune de toaleta acoperite cu sticla (...)
Cartofii fierti în coaja, și cu deosebire cartofii copti la cuptor, pot deveni deosebit de gustosi daca se taie în jumatati pe lung cat sunt inca fierbinti și pe fiecare bucata se pune cate o jumatate lingurita de unt și o jumatate lingurita pasta de rosii (...)