Pepenele glaben – fie el cantalup, casaba sau persan – se mananca cu lingura
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pepenele glaben – fie el cantalup, casaba sau persan – se mananca cu lingura
Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)
Varza dulce, tocata, se freaca cu sarea inainte de a se pune la fiert (...)
Maioneza va reusi fara nici un cusur daca toate ingredientele vor avea aceeasi temperatura (...)
Pentru a conserva lamaile timp de mai multe saptamani, puneti-le într-un vas de pamant umplut cu apa rece, pe care o veti schimba zilnic (...)
Pentru a-si pastra aroma și fragezimea, prajiturile uscate de casa se pastreaza cel mai bine în cutii din carton, asternute pe fund cu hartie curata (...)
Laptele nu se prinde pe fundul oalei daca inainte de fierbere clatiti vasul cu apa rece sau il ungeti cu unt (...)