Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-30439


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


Image

Pepenele glaben – fie el cantalup, casaba sau persan – se mananca cu lingura

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • old man

    Bucătărie-25177

    Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • love

    Bucătărie-16725

    Varza dulce, tocata, se freaca cu sarea inainte de a se pune la fiert (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • the road

    Bucătărie-23658

    Maioneza va reusi fara nici un cusur daca toate ingredientele vor avea aceeasi temperatura (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • man

    Bucătărie-18051

    Pentru a conserva lamaile timp de mai multe saptamani, puneti-le într-un vas de pamant umplut cu apa rece, pe care o veti schimba zilnic (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • art

    Bucătărie-19830

    Pentru a-si pastra aroma și fragezimea, prajiturile uscate de casa se pastreaza cel mai bine în cutii din carton, asternute pe fund cu hartie curata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • tree

    Bucătărie-19309

    Laptele nu se prinde pe fundul oalei daca inainte de fierbere clatiti vasul cu apa rece sau il ungeti cu unt (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi