Pelteaua fiarta la foc mic are culoarea rosie, cea fiarta la foc tare este deschisa la culoare
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pelteaua fiarta la foc mic are culoarea rosie, cea fiarta la foc tare este deschisa la culoare
Fructele cu samburi se pastreaza în frigider o saptamana (...)
Pentru a neutraliza gustul de arsura a laptelui care se prinde la fiert trebuie presarat peste el un deget de sare (...)
Este mai bine sa fierbeti cartofii la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata și vor ramane tari la mijloc (...)
Inghetata preparata în casa nu va avea cristale de gheata daca adaugi în compozitie cateva picaturi de zeama de lamaie (...)
Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii (...)
Fructele care se pun în chec, prajituri, se dau prin faina inainte de a fi incorporate în aluat (...)