Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-30206


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


double rainbow

Impiedicarea dezvoltarii bacteriilor în produsele lactate cand sunt puse la frigider se poate face prin intoarcerea recipientelor cu susul în jos ca sa creeze un efect de vacuum

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • checkmate

    Bucătărie-17916

    Zaharul, faina, orezul, au proprietatea de a “imprumuta” mirosurile altor produse (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sunset

    Bucătărie-30398

    Ouale proaspete se pastreaza în frigider pana la 30 de zile, iar cele fierte maxim 10 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photoshop

    Bucătărie-18902

    Legumele uscate trebuiesc tinute inainte de a fi gatite în apa rece sau mai bine în apa de ploaie, se pun la foc cu apa rece, sarea se pune la urma, cand bobul se desface din coaja (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-16966

    Bulionul ramas în cutie se pastreaza mai bine daca este transferat într-un pahar, acoperind bulionul cu un strat subtire de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hands

    Bucătărie-23288

    Daca o supa sau o friptura este prea dulce, se adauga sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sky

    Bucătărie-25305

    Este bine sa puneti o lingurita de unt și sare în apa în care fierbeti pastele fainoase, nu se va mai forma spuma, iar pastele nu se vor lipi de vas (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi