Impiedicarea dezvoltarii bacteriilor în produsele lactate cand sunt puse la frigider se poate face prin intoarcerea recipientelor cu susul în jos ca sa creeze un efect de vacuum
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Impiedicarea dezvoltarii bacteriilor în produsele lactate cand sunt puse la frigider se poate face prin intoarcerea recipientelor cu susul în jos ca sa creeze un efect de vacuum
Zaharul, faina, orezul, au proprietatea de a “imprumuta” mirosurile altor produse (...)
Ouale proaspete se pastreaza în frigider pana la 30 de zile, iar cele fierte maxim 10 zile (...)
Legumele uscate trebuiesc tinute inainte de a fi gatite în apa rece sau mai bine în apa de ploaie, se pun la foc cu apa rece, sarea se pune la urma, cand bobul se desface din coaja (...)
Bulionul ramas în cutie se pastreaza mai bine daca este transferat într-un pahar, acoperind bulionul cu un strat subtire de ulei (...)
Daca o supa sau o friptura este prea dulce, se adauga sare (...)
Este bine sa puneti o lingurita de unt și sare în apa în care fierbeti pastele fainoase, nu se va mai forma spuma, iar pastele nu se vor lipi de vas (...)