Ouale și sunca sunt componentele principale ale micului dejun pentru o treime dintre adulti, în weekend
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ouale și sunca sunt componentele principale ale micului dejun pentru o treime dintre adulti, în weekend
Daca vreti sa folositi moioneza ramasa la frigider, inainte de a o pune în salate, adaugati în ea o lingura de apa fierbinte, va fi ca proaspata (...)
Dulceata nu se zahariseste daca în timpul fierberii se spumeaza, se sterg marginile vasului cu o carpa muiata în apa rece (...)
Legumele verzi ca spanacul salata, fasolea verde, urzica, stevia, se fierb cu apa sarata (...)
Furnicile gigant pot fi un desert delicios (...)
Carnea decongelata se foloseste toata, nu se recomanda recongelarea ei (...)
Carnea devine mai moale, mai gustoasa daca în apa în care fierbe se adauga putin otet (...)