Cartofii vechi dobandesc un gust deosebit cand ii faceti piure, daca ii fierbeti cu 1-2 foi de dafin sau telina
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cartofii vechi dobandesc un gust deosebit cand ii faceti piure, daca ii fierbeti cu 1-2 foi de dafin sau telina
Ciupercile nu se pastreaza mai mult de 1 zi în frigider, fiind perisabile; se tin în punga de hartie; în congelator se pastreaza dupa ce au fost fierte (...)
Paienjenii din Cambogia se cresc special pentru a fi consumati, fiind mancati prajiti (...)
La restaurantul Nyomataimori (farfurie în forma de femeie) din Japonia, mancarea se afla pe trupul unei “femei moarte”, creat tot din alimente (...)
Ouale au un continut moderat spre ridicat de Zinc, vitamina B, Omega 3 și proteine (...)
Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)